Diensten

Door ons brede aanbod van taxi diensten kunnen we u in alle gevallen van dienst zijn. Wij bieden allerlei soorten van vervoer aan. Of het nu gaat over individueel of groepsvervoer of wellicht regionaal of  landelijk of zelfs internationaal vervoer.

Voor al uw taxi diensten professionele en goed opgeleide chauffeurs. Zij brengen u op een veilige manier naar uw bestemming. Door ons brede aanbod van taxidiensten kunnen we u in alle gevallen van dienst zijn. Daarom zijn onze diensten onderverdeeld in aanbod voor:

Particuliere klanten

Voor particuliere klanten bieden we een breed aanbod van diensten, van de gewone straattaxi en een taxi naar het vliegveld tot alle vormen van zorg vervoer en groepsvervoer.

Zakelijke klanten

Als u een expert zoekt taxi diensten in personenvervoer of een expert die uw vervoer van documenten of goederen in goede banen moet leiden, in alle gevallen kan u bij ons terecht.

Speciaal vervoer

Voor speciale gelegenheden zoals een uitvaart, een gala of trouwerij en vervoersoplossingen tijdens evenementen.

Wenst u meer informatie over een van de voorgaande taxi diensten, klik dan op één van de onderstaande iconen.
Als u uw vervoer wil laten aansluiten op het openbaar vervoer plan uw tijden dan via OV 9292

Taxi reserveren

Referenties

Hans Breuer

Goede ervaring met Werotax! De reservering verliep uitermate soepel, de communicatie was fijn. Er werd een betaal link gestuurd, alles werd keurig geregeld. De chauffeur die ons ophaalde was erg vriendelijk, wilde een extra keer stoppen om mensen uit te laten, wij zijn zeer tevreden over jullie!

Meer referenties