Ziekenvervoer

Veilig verantwoord ziekenvervoer! Dagelijks vervoert Werotax talloze patiënten van en naar diverse behandelcentra. Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van zorgvervoer kunt
u rekenen op een veilige en comfortabele rit, verzorgd door een ervaren en gediplomeerde chauffeur. Wij organiseren vervoer voor alle zorgverzekeraars.

Veilig verantwoord ziekenvervoer! Taxibedrijf Werotax organiseert vervoer voor alle zorgverzekeraars. U kan gebruik maken van zorgvervoer nadat u bij uw zorgverzekeraar een aanvraag voor zittend ziekenvervoer heeft ingediend.  Indien u ondersteuning nodig heeft bij het invullen van de aanvraag staan onze medewerkers voor u klaar. Neem indien u dat wenst even contact met ons op via telefoon, e-mail of chat. Betaling gaat rechtstreeks via uw zorgverzekeraar of via een declaratieformulier. U krijgt hierover vooraf informatie via onze centrale. Houdt u tevens rekening met een verplichte jaarlijkse eigen bijdrage.

Veilig verantwoord ziekenvervoer!

Onze chauffeurs hebben allemaal het verplichte taxidiploma. Daarnaast zijn ze ook allemaal in het bezit van een diploma sociale vaardigheden en doelgroepenvervoer. De chauffeurs zijn ook allemaal in het bezit van het diploma “levensreddend handelen”. De chauffeur kan tijdens het vervoer hulp en ondersteuning bieden waar nodig.

Voorwaarden vergoeding

Veilig verantwoord ziekenvervoer! Hebt u zorg nodig en moet u naar een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum of wellicht een andere zorginstelling? Krijgt u deze behandeling vergoed vanuit uw basisverzekering? Wanneer krijgt u een vergoeding voor reiskosten binnen Nederland als U:

Regels voor zittend ziekenvervoer!

Gebonden bent aan een rolstoel of een nierdialysebehandeling moet ondergaan of een kwaadaardige aandoening hebt en daarom een oncologische behandeling met chemotherapie of radiotherapie of immunotherapie moet ondergaan of niet alleen kunt reizen door uw visuele beperking of (uw) kind intensieve kindzorg krijgt en het vervoer naar een verpleegkundig kinderdagverblijf medisch noodzakelijk is of voor behandeling van een langdurige ziekte of aandoening vervoer nodig hebt of u krijgt deze vergoeding indien u per 12 maanden meer dan 1000 km aflegt voor de enkele reis van uw huis naar de zorginstelling (hardheidsclausule).

Vanaf 1 januari 2019 worden ook de reiskosten vergoed voor het vervoer naar consulten, onderzoek en controles als deze noodzakelijk zijn voor de behandeling.

aanvraag zittend

Taxibedrijf Werotax rijdt onder andere voor:

Veilig verantwoord ziekenvervoer!

Taxi reserveren

Referenties

A.M uit Deurne

Langs deze weg wil ik u als Werotax bedanken voor het vervoer naar en van de Da Vinci kliniek in Geldrop voor de hyperbare zuurstofbehandelingen. Het is in de afgelopen weken steeds accuraat verlopen. Ook ben ik de chauffeurs van uw bedrijf dank verschuldigd voor de vlotte en vriendelijke manier van hun zorg omtrent de ritten. Met vriendelijke groet, A.M. uit Deurne

Meer referenties