Directie-VIP vervoer

U wilt uw reistijd gebruiken om te werken of om te ontspannen, zodat u uitgerust op uw afspraak arriveert?

Comfortabel, veilig directie-VIP vervoer. Misschien wilt u aan het eind van uw drukke dag niet vermoeid zelf achter het stuur plaats nemen met alle mogelijke risico’s die daar aan verbonden zijn? Met de VIP service heeft u naast veel comfort ook toegang tot een koeler met koud drinken en op verzoek kunnen we ook lunch of snacks verzorgen.

VIP vervoer

VIP vervoer

Comfortabel, veilig directie-VIP vervoer. Wat uw reden ook is, u kunt uw wensen en voorkeuren kenbaar maken en wij verzorgen alles. Vestigingsbezoeken, vergaderen op weg naar een locatie. Ook sightseeing en vervoer naar een feestelijke opening of receptie zonder dat uw gasten zelf moeten rijden verzorgen we. Onze VIP service biedt hiervoor dé uitkomst. Werotax verzorgt het vervoer van groepen en delegaties in speciaal daarvoor uitgeruste voertuigen. Onze luxe voertuigen zijn van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, navigatie en moderne communicatiemiddelen.

Eventueel is VIP vervoer ook te combineren met de directie chauffeurs diensten van Werotax waarbij u in uw eigen auto gereden wordt door speciaal daarvoor opgeleide D1 chauffeurs.

Uiteraard verzorgen wij ook VIP vervoer naar luchthavens. Direct afzetten bij de terminal of bij het vliegtuig, afhankelijk van uw situatie. Hiermee kunnen we ook uw transfer van en naar het vliegveld vlot en comfortabel organiseren. Voor privévluchten kan u in Eindhoven o.a. terecht bij Global Aviation

Taxi reserveren

Referenties

katinka Vullings

Ik heb een aantal maanden gebruik mogen maken van werotax. Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige service. De chauffeurs voor de vriendelijke en gezellige taxiritten. Allemaal Bedankt.

Meer referenties