Koeriersdiensten

Dé koeriersdienst in Eindhoven en omstreken. Snelle en betrouwbare levering van uw documenten, pakketten of andere goederen nodig? Werotax Koeriers verzorgt 7 dagen per week koeriersdiensten door heel Nederland, België, Duitsland, Luxemburg of andere plekken in Europa. Gevestigd in het Brabantse Sint Oedenrode, dicht bij Eindhoven, opereren wij in de bruisende Brainport regio.

Werotax Koeriersdiensten helpt verschillende ondernemers hun pakketten veilig en snel te vervoeren, dit nu het leveren van pakketten aan huis de standaard is. Wij zijn de koerier in Eindhoven en omstreken voor documenten, pakketten en andere goederen tot 500 kilogram.

Periodieke leveringen

Voor de consument start de beleving van een product al bij de bezorging. Wij als Werotax Koeriers willen hier graag ons steentje aan bijdragen. Bij de grote pakketdiensten staat het efficiënt leveren van de pakketten bovenaan, dit gaat ten koste van de beleving van uw product. Aangezien Werotax Koeriers een familiebedrijf is kunnen wij een op maat leveringsplan met u opstellen. U kiest zelf de vorm en het moment waarop de pakketten worden geleverd. Met een grote roze strik? In een glazen doosje? Bij Werotax Koeriers is het allemaal mogelijk.

Spoed koerier

Heeft u documenten of pakketten die met spoed geleverd moeten worden? Ook dan kunt u bij Werotax Koeriers terecht. In Eindoven en omgeving halen wij binnen een dertig minuten uw pakketje op en gaan we snel en veilig op weg naar het afleveradres. Op die manier kan uw pakket al binnen een uur op locatie zijn! Dus ook met spoed is Werotax Koeriers de koerier in Eindhoven en omstreken.

Opslag en overslag

Op het wagenpark beschikt Werotax over een loods voor korte termijn opslag. De ruimte is goed voor ongeveer 50 pallets. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van korte termijn opslag? Neem dan gerust contact met ons op!

Naast opslag en overslag zijn wij tevens een servicepunt voor DPD, DHL en UPS zodat ook optimaal op kan worden aangesloten.

Wilt u direct online een koerier bestellen? Klik dan op de onderstaande button.

 

 

Als u een informatiepakket wil ontvangen om zo met korting kennis te maken met onze koeriersdiensten vraag deze dan hier aan!

Referenties

Alexandra te Riele

Vanwege een gebroken schouder ben ik zes weken lang met de taxi naar mijn werk gegaan. De chauffeurs waren altijd heel vriendelijk en beleefd, hielden deuren open en gaven gordels aan en reden rustig, wel fijn met een niet ingegipste breuk. De centrale was heel flexibel als er tijden wijzigden. Ik ben heel tevreden!

Meer referenties