Groepsvervoer

Voor iedere groep passend vervoer. Als u met een groep ergens naartoe wil kunnen wij u van dienst zijn, met onze auto’s en personenbussen kunnen wij u afhankelijk van uw wensen comfortabel naar uw bestemming brengen. Als u een feest of evenement heeft waarvoor u vervoer nodig hebt kunnen wij dat uiteraard ook voor u verzorgen.

Voor iedere groep passend vervoer. Met ons brede voertuigaanbod brengen wij van 2 tot 70+ mensen vlot, veilig en snel naar de eindbestemming. Of u nu met uw gezin ergens naartoe wil of zelfs met uw hele familie, wij kunnen u op een passende wijze vervoeren!

Voor iedere groep passend vervoer, wij brengen van 2 tot 70+ mensen vlot, veilig en snel -naar-de-eindbestemming.

Ook als u met een groep naar een huwelijksfeest of evenement wil kunnen wij u van dienst zijn. Met ons brede aanbod van auto’s, minibussen en personenbussen kunnen wij u, afhankelijk
van uw wensen, comfortabel naar uw bestemming brengen. Of u nu met een klein groepje van 5 bent of met een hele club van 25 of meer in alle gevallen hebben we een passende vervoersoplossing voor u.

Werotax verzorgd ook evenementen voor kleine groepen en gezelschappen bijvoorbeeld tijdens de Eindhovense lichtjesroute of een tocht langs de bloesem en de bollenvelden. Hier lees je daar meer over!

Taxi reserveren

Referenties

Christ van Boxtel Ravenstein

Hallo allemaal, Wij willen jullie allemaal bedanken voor de fijne en gezellige ritten. ( in het bijzonder Joep die mij het vaakst heeft opgehaald). Jullie waren altijd op tijd en behulpzaam. Ook jullie medeleven stelde we erg op prijs. Heel erg bedankt! Groeten Christ en Wilma van Boxtel

Meer referenties