Werotax taxibedrijfBestel Ziekenvervoer

Bestel Ziekenvervoer

Bestel gemakkelijk en snel online uw zittend ziekenvervoer zodat u altijd verzekert bent van uw taxirit wanneer u daar behoefte aan hebt. Vul onderstaande gegevens volledig in en bestel direct online uw zorgvervoer. Bij het versturen van deze aanvraag krijgt u een melding dat uw aanvraag is verstuurd. U krijgt nog dezelfde werkdag via mail een bevestiging dat uw rit is gereserveerd. Krijgt u binnen 24 uur geen bevestigingsmail is er geen reservering voor u gemaakt. Uw vervoer is onze zorg!

Werotax neemt extra maatregelen om besmetting met het Corona virus te voorkomen zodat u met een gerust hart gebruik kunt maken van onze diensten.

De kans dat u besmet raakt in de taxi met Covid-19 is beperkt daarom is toch noodzakelijk voorzorgsmaatregelen te treffen. De volgende maatregelen zijn doorgevoerd waarmee de kans op besmetting tijdens het vervoer nog kleiner wordt. De maatregelen zijn op basis van de RIVM richtlijnen en de protocollen van TX keur zodat we rekening houden met de laatste medische inzichten.

Let op: Wij rijden geen ritten naar de Corona test-straat omdat van mensen die zich laten testen geacht wordt dat zij Corona klachten hebben:

Bestel direct online uw zittend ziekenvervoer. Uw vervoer is onze zorg!


  * verplicht in te vullen veld

  Voorwaarden voor het gebruik van zittend ziekenvervoer.

  • Bestel uw taxi minimaal 24 uur vooraf zodat wij voldoende tijd hebben uw rit in te plannen. Tijdens werkdagen verwerken wij de mail 08:00 en 18:00 uur, in het weekend verwerken wij geen mail omdat onze centrale dan alleen bemand is voor spoedritten.
  • U wordt op de afgesproken tijd met een marge van 15 minuten eerder of later opgehaald.
  • De vergoedingen van de verzekeraar gaan er vanuit dat we zorgritten combineren, het is daarom mogelijk dat wij uw rit met die van andere klanten combineren.
  • We zijn vrij om uw vervoer met ieder passend type auto te verzorgen zodat er minder onnodige kilometer gereden worden.
  • Indien u geen machtiging heeft en gebruik wilt maken van onze diensten ontvangt u digitaal de nota van ons.
  • U kunt maximaal 2 maanden vooruit taxi boeken omdat er anders te veel wijzigingen in de planning voorkomen.
  • Wij bevestigen iedere aanvraag zodat u weet dat uw reservering is vastgelegd. Zonder digitale bevestiging is er dus geen reservering vastgelegd.

  Meer informatie over ziekenvervoer vindt u hier!