Rouwvervoer

Afscheid nemen valt zwaar. Dat wilt u in ieder geval op gepaste wijze doen. Het vormen van een eigen rouwstoet om -samen met uw naaste familie – naar kerk, begraafplaats of crematorium te rijden kan op een dag, die toch verdriet met zich meebrengt, ook een gevoel van troost en saamhorigheid geven.

Werotax heeft een jarenlange ervaring als het gaat om het beschikbaar stellen van volgauto’s met chauffeur. U heeft daarbij de keuze uit antraciet, grijze en zwarte volgauto’s, desgewenst ook volgbussen.

Wij hebben enkele chauffeurs in dienst die gespecialiseerd zijn in het op gepaste wijze uitvoeren van het rouwvervoer, waarbij dit op een zeer respectvolle wijze plaatsvindt.
Het is mogelijk om op de dag van de uitvaart de volgauto’s bij uw woning voor te laten rijden.

Onze Mercedes bus biedt u, als nabestaanden, zelfs de mogelijkheid om de dierbare overledene op de laatste tocht naar kerk, begraafplaats of crematorium te begeleiden.

Taxi reserveren

Referenties

Joop Heerkens

Geachte directie, Ruim 6½ week ben ik door medewerkers van uw bedrijf van Soest naar Geldrop en visa versa vervoerd. Dit tot volle tevredenheid van mij. Ik heb uw medewerkers als integer, diplomatiek en ook vol humor mogen ervaren. Ook kwamen we regelmatig tot inhoudelijk goede gesprekken. Wilt u zo vriendelijk zijn om de betreffende medewerkers hartelijk te bedanken voor de prettige heen en weer ritten die ik heb mogen beleven. U kunt trots zijn op dit team!

Meer referenties