Werotax taxibedrijfDienstenPGB (Persoons gebonden budget)

PGB (Persoons gebonden budget)

PGB (Persoons gebonden budget) Werotax verzorgt voor uw het vervoer!

PGB (Persoons gebonden budget) , wij regelen uw vervoer!

Uw vervoerskosten

Heeft u vervoerskosten vanwege uw zorg? U kunt die kosten door ons uit uw Persoonsgebonden budget (PGB) laten betalen. Dat heet declareren.

Wanneer kunt u vervoerskosten declareren
U kunt alleen vervoerskosten declareren als u een PGB heeft uit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor begeleiding of uit de Jeugdwet.

Op de toekenningsbeschikking die u van uw gemeente of zorgkantoor heeft gehad, staat of u recht heeft op vervoer.

Onze chauffeurs hebben ervaring met het rijden van cliënten met specifieke wensen en hebbe aandacht voor u, niet alleen voor de tijd en de bestemming!

PGB (Persoons gebonden budget)

Voor zorgvervoer hebben we een breed aanbod aan voertuigen. Kijk hier voor het aanbod.

Als u meer informatie wil, kijk dan op het PGB portaal van de overheid!

Heeft u vragen of wil u uw vervoer via het PGB declareren neem dan contact op met onze centrale via telefoon of nog gemakkelijker via e-mail. Geef aan wat uw wensen zijn en wij nemen contact met u op en maken het op orde. Zonder veel geregel of poespas. Uw vervoer is onze zorg! Wij nemen voor het vervoer uw zorgen uit handen!

 

Taxi reserveren

Referenties

Monique Henkelman

Dankjewel voor de geweldige service ?Mijn vader Peter Schoenmakers werd naar boven gebracht en weer opgehaald in het Catharina Ziekenhuis na de avond dialyse , de chauffeur moest hiervoor het hele ziekenhuis doorlopen naar de 6de etage en weer terug via de EHBO en dat om haf 12 s’avonds. Chapeau !

Meer referenties