Vakantieservice

Gaat u dit jaar op vakantie in Nederland?
Laat u naar uw vakantieadres brengen!

Laat u naar uw vakantieadres brengen! Heeft u veel bagage, fietsen of een scooter die u mee wil nemen naar uw vakantieadres? Wellicht heeft u een te kleine auto of een elektrische auto zonder trekhaak. Werotax brengt u van uw huis naar de camping of het vakantiepark met al uw bagage en als u wilt, nemen we ook uw caravan of boot voor u mee. Wij hebben verschillende voertuigen om u naar uw vakantieadres te brengen!

 

naar uw vakantieadres brengen

Met al uw bagage incl. fietsen of scooter.

Wij vervoeren  u dan met een kleine bus waar meer dan voldoende bagageruimte beschikbaar is. U kan dan zorgeloos meenemen wat u wil en u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw bagage niet in de auto past!

<50 km  € 75,-

>50 km + € 0,75 p/km extra

Met caravan of boot.

Uw caravan of boot nemen wij met plezier voor u mee, enkel of dubbelasser, is beide gevallen is dat geen probleem, Heeft u een buitengewoon zware aanhanger neem dan even contact met ons op zodat we hier rekening mee kunnen houden!

<50 km  € 85,-

>50 km + € 0,85 p/km extra

 

vakantievervoer

naar uw vakantieadres brengen

Vakantie adressen in de regio!

Taxi reserveren

Referenties

Lucie Gerards

Ik wil u even laten weten dat ik zeer onder de indruk ben, Over de mensen die jullie taxi rijden. Vooral de eerste dagen als je nog niet helemaal weet wat je te wachten staat, de gesprekken hun luisterend oor dat heeft me bijzonder veel plezier gedaan. Zonder uitzondering het zijn kanjers. En ik zal jullie bedrijf Werotax aanprijzen als er iemand een taxi nodig heeft. Op 9 oktober heb ik 50 sessies erop zitten en ben ik klaar Dus heb ik honderd keer in jullie taxi gezeten. Ik wil tot slot iedereen heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Met vriendelijke groet, Lucie Gerards Uit Venlo

Meer referenties