Evenementenvervoer

Voor ieder evenement vervoer! Heeft u een evenement gepland? Alleen, met je gezin of met je vriendengroep? Wilt u de dag zorgeloos beginnen? Laat u zich dan veilig en comfortabel door Werotax vervoeren. Wilt u, na afloop, nog gezellig een drankje drinken? Geen probleem Werotax haalt en brengt u veilig thuis.

Voor ieder evenement vervoer! Dat is waar Werotax voor staat. Heeft uw een evenement of wilt u een leuk dagje weg met vrienden? Werotax organiseert voor u het vervoer!

Het aanbod van evenementen en routes

  • Direct boeken naar een festival of concert via www.staptaxi.nl
  • Bloembollen route
  • Betuwe Bloesemtocht
  • Strijp S en Piet Hein Eek
  • Rondvaart Binnendieze, Historisch Den Bosch
  • Bierbrouwer Koningshoeve rondleiding en proeverij
  • Beekse Bergen Safaritocht
  • Eindhoven Lichtjesroute
  • Tropische vlindertuin Klein Costa Rica

 

Evenementenvervoer

Als u een feest of receptie organiseert zal u vast ook nadenken over hoe uw gasten op de gewenste locatie komen en hoe zij na afloop van de receptie of het feest, soms met een glaasje op, weer veilig thuis komen. Voor ieder evenement vervoer!

Zeker als u een “exclusieve” locatie achteraf kiest, zou het vervoer u hoofdbrekens kunnen kosten. Werotax biedt de mogelijkheid van individu tot grote groep, veilig en in stijl te
vervoeren. Dit kan met luxe personenauto’s, luxe minibussen of, als dit nodig mocht zijn per touringcar.
Mocht een geschikt parkeerterrein te ver van de locatie af liggen, kunnen wij pendel diensten rijden, zodat uw gasten niet in gala kleding grote afstanden moeten lopen.

Verwacht u bij uw trouwfeest zoveel mensen dat het verkeer daar last van zou kunnen krijgen kunnen wij voor u ook de vervoersstroom regelen met parkeerwachten zodat alles naar uw wens verloopt.

Valet Parking

Bij een feest of receptie wordt het soms zo druk om en rond uw trouwlocatie dat er onvoldoende parkeerruimte is. Wij kunnen in dat geval valet parking of een pendel- of parkeerdienst verzorgen. Ervaren chauffeurs, in kostuum of in een door u gewenste outfit
dragen zorg voor het parkeren van de auto’s van uw gasten.

 

 

Taxi reserveren

Referenties

Ilse

Mijn dochter wordt al een poosje van Eindhoven naar Roermond gebracht en uiteraard weer naar huis. Daar ben ik zeer tevreden over. Het zijn aardige chauffeurs en het doorgeven van wijzigingen gaat ook zonder problemen.

Meer referenties