Werotax taxibedrijfDienstenLeerlingenvervoer

Leerlingenvervoer

Werotax brengt dagelijks het leerlingenvervoer van kwetsbare kinderen van en naar diverse scholen, dagverblijven en buitenschoolse-opvang in de regio. Werotax maakt de zorg om deze, vaak bijzondere, kinderen ‘onze’ zorg. Voor onze chauffeurs zijn veiligheid, comfort en empathie heel erg belangrijk. In samenspraak met u zorgen wij ervoor dat uw kind op de plaats van bestemming komt.

Werotax verzorgt dagelijks het leerlingenvervoer van kwetsbare kinderen. We verzorgen de taxiritten zoveel mogelijk met vaste chauffeurs en volgens een vaste route. Dit doen we om belangrijke rust en regelmaat te scheppen in het toch al hectische bestaan van de kinderen. Dat geeft extra rust en maakt het vervoer voor alle partijen een veel prettiger ervaring. In goed overleg met de ouders/verzorgers bespreken we wat de mogelijkheden zijn en daarmee onderscheiden wij ons duidelijk van andere vervoerders. Wij blijven graag in gesprek met de klant, zodat de dienst zo probleemloos verloopt. Natuurlijk binnen de gestelde regelgeving en de daaraan gekoppelde vergoeding. Uiteraard bieden we ook leerlingenvervoer bij kinderen in een rolstoel of met andere hulpmiddelen.

Leerlingenvervoer van kwetsbare kinderen

Wij geven onze chauffeurs 2 maal per jaar een voorlichting over omgang met o.a. autisme. Het doel is om handvatten te geven hoe in te spelen op het gedrag van deze kinderen en/of (jong) volwassenen. De bijeenkomsten worden verzorgd door ervaringsdeskundigen.

Als u gebruik wilt maken van leerling vervoer, raden wij u aan contact op te nemen met de gemeentelijke instelling (Afdeling onderwijs) in uw eigen woonplaats.

Taxi reserveren

Referenties

Hans Breuer

Goede ervaring met Werotax! De reservering verliep uitermate soepel, de communicatie was fijn. Er werd een betaal link gestuurd, alles werd keurig geregeld. De chauffeur die ons ophaalde was erg vriendelijk, wilde een extra keer stoppen om mensen uit te laten, wij zijn zeer tevreden over jullie!

Meer referenties