Rolstoelvervoer

Veilig en verantwoord rolstoelvervoer voor als u gebonden bent aan een rolstoel of scootmobiel dan kan u bij Werotax terecht. Speciaal voor rolstoelen aangepaste auto’s maken het mogelijk om veilig en verantwoord naar uw bestemming te worden gebracht. Rolstoelvervoer kan alleen, met een begeleider, of met meerdere rolstoelen tegelijk. Ook onze aangepaste voertuigen zijn representatief en brengen u op een prettige manier naar uw bestemming.

Veilig en verantwoord rolstoelvervoer

Veilig en verantwoord rolstoelvervoer. Onze chauffeurs hebben allemaal een interne opleiding gevolgd. Bij de jaarlijkse training besteden we aandacht aan het vervoer van rolstoelen. De specifieke handelingen om veilig te kunnen omgang met rolstoelen zijn uitgebreid behandeld. We rijden bij rolstoelvervoer alleen met ervaren chauffeurs daarom kunnen wij iedere rolstoelgebruiker in elk type stoel, veilige en comfortabel vervoeren. We kunnen naast rolstoelen ook alle soorten hulpmiddelen vervoeren. Wilt u meer wil over de mogelijkheden en de specifieke regels rond het Veilig en verantwoord rolstoelvervoer, neem dan contact met ons op. Voor ons rolstoelvervoer maken we gebruik van Volkswagen Caddy’s die speciaal zijn ingericht voor het vervoer van een rolstoel en een ritrij waar eventueel een begeleider kan zitten. Naast de Caddy maken we ook gebruik van Mercedes sprinter bussen met een rolstoellift.

Veilig en verantwoord rolstoelvervoer

Bij het vervoer houden we ons aan de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (VVR). De Code VVR is aangepast in 2019 daarom staat hierna de checklist waaraan de rolstoel moet voldoen om veilig en verantwoord rolstoelvervoer te kunnen uitvoeren.  Checklist_Code_VVR

Taxi reserveren

Referenties

katinka Vullings

Ik heb een aantal maanden gebruik mogen maken van werotax. Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige service. De chauffeurs voor de vriendelijke en gezellige taxiritten. Allemaal Bedankt.

Meer referenties