Werotax taxibedrijfDienstenTaxi naar een vliegveld

Taxi naar een vliegveld

Een taxi naar een vliegveld? Werotax is ook uw partner voor al uw luchthaven transfers. Onze chauffeur brengt u snel en comfortabel daar waar u moet zijn. Wij verzorgen niet alleen een taxi naar Eindhoven Airport of Schiphol maar ook naar alle andere luchthavens. Iedere airport transfer verzorgen wij graag voor u. Stuur ons uw reis of vakantie planning en wij zorgen dat u op tijd opgehaald en weggebracht wordt naar het vliegveld. Geen gezoek of onnodig lopen, wij zetten u op tijd en op de juiste plek af. Bij het afhalen staan we met een naambordje klaar bij het meetingpoint zodat u niet hoeft te zoeken.

Een taxi naar een vliegveld?

Luchthavens zijn bekend terrein voor ons. Dat is wel zo plezierig als wij u daar afhalen.

U vindt onze chauffeur –voorzien van uw firma naambord– direct bij het meetingpoint. Natuurlijk bieden wij dezelfde mate van service en zorg aan het afhalen en wegbrengen van uw gasten.

Het is voor u en ons prettig als wij uw vervoer tijdig kunnen inplannen, maar zelfs “vervoer à la minute” is in de meeste gevallen geen probleem.

taxi naar een vliegveld

taxi naar een vliegveld

… of op vakantie

Uw reis begint als u de voordeur sluit. Onze taxi staat klaar om u veilig en comfortabel naar de luchthaven van uw keuze te brengen. Verwarmd als het koud is, lekker verkoelend in de zomer, op elk uur van de dag of nacht.

Wij vervoeren u rechtstreeks en exclusief. Dat wil zeggen: Alleen u en reizigers die tot uw gezelschap behoren nemen plaats in een van onze taxi’s of –als dat u beter uitkomt– in onze luxe taxibus.

Eenmaal in de taxi kunt u alle stress laten varen. Vanaf hier nemen wij de regie voor dit deel van de reis over. Wij zorgen ervoor dat u uitgerust op de luchthaven aankomt. Uw vliegvakantie begint in een taxi van Werotax.

Als u –hopelijk uitgerust en bruingebrand– weer terugkomt halen wij u ook graag op. Wij staan op u te wachten als uw vlucht is geland, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met het zoeken naar vervoer.

Dus ook voor de terugreis geldt: Uw vliegvakantie eindigt ook in een taxi van Werotax !

Direct online een taxi reserveren kan ook!

Direct online een taxi reserveren!

Meer informatie over luchthavens:

Taxi reserveren

Referenties

Karin Meulendijk

Dank aan alle chauffeurs die onze ritten van en naar Groningen zo prettig hebben gemaakt ! Mijn lieve zoon moest daar naar het protonencentrum voor heftige bestralingen , maar door de fijne gesprekken , en alle lieve hulp waren we voor ons gevoel zo op de plaats van bestemming !

Meer referenties