Werotax taxibedrijfTaxi reserveren

Taxi reserveren

Taxi reserveren! Reserveer direct online een taxirit. U krijgt dan direct een super scherpe prijs aangeboden. Als u wil ingaan op het voorstel kunt u direct boeken en daarna direct online afrekenen. Gemak dient de mens. Boek snel en maak kennis met de klantvriendelijkheid van Werotax. We staan dagelijks voor u klaar. U kan direct online reserveren. Heeft u een spoedrit, neem dan even telefonisch contact met ons op via 0499 471 471, dan kunnen we u direct helpen!

Getoonde prijzen voor taxivervoer zijn inclusief 9% BTW

Als u een aanvraag wil doen voor vergoed zittend ziekenvervoer kan dat hier eveneens door op onderstaande knop te drukken:

aanvraag zittend

Werotax neemt in het belang van de chauffeur en haar cliënten uit voorzorg maatregelen ter voorkoming van besmetting met het Corona virus.

Hoewel de kans dat u besmet raakt in de taxi met Covid-19 beperkt lijkt, is het toch verstandig extra voorzorgsmaatregelen te treffen. De volgende maatregelen zijn hierom doorgevoerd conform de RIVM richtlijnen en de protocollen gemaakt door Taxi keur.

Nb; Wij rijden per definitie geen ritten naar de Corona test-straat gegeven het feit dat van mensen die zich laten testen geacht wordt dat zij klachten hebben:

Taxi reserveren!