Werotax taxibedrijfDienstenZakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Representatief zakelijk vervoer. Werotax is al meer dan 30 jaar een begrip in uw regio. Onze persoonlijke benadering staat bij onze dienstverlening voorop. Het dienstenpakket voor bedrijven is in de loop der jaren stevig uitgebreid waardoor wij nu een heel breed scala aan diensten hebben waarmee we aan bijna al uw vervoerswensen kunnen voldoen.

Representatief zakelijk vervoer. Ook voor de zakelijke dienstverlening verzorgen wij een breed aantal diensten  Al jaren beschikken wij over een breed aanbod zodat wij u in alle gevallen van dienst kunnen zijn! Als u een expert zoekt in personenvervoer of een expert die uw vervoer van documenten of goederen in goede banen moet leiden, in alle gevallen kan u bij ons terecht. In de regio verzorgen wij veel directievervoer op de High Tech Campus en Science Park Ekkersrijt

Representatief zakelijk vervoer

Met onze representatieve voertuigen kunnen we het zakelijk en VIP vervoer voor u verzorgen. Kwaliteit en dienstverlening hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze chauffeurs zijn flexibel en goed opgeleid. Als u daar behoefte aan hebt, hebben wij D1 directiechauffeurs die jaarlijks verplichte bijscholing volgen waardoor de rijvaardigheid op het aller hoogste niveau staat!

Mobiliteitsbudget

Voor mensen met een mobiliteitsbudget is het mogelijk de taxi in te zetten, bij structureel gebruik kan dit met korting.

Klik hieronder op de iconen voor meer informatie over de zakelijk diensten die wij verzorgen!

Taxi reserveren

Referenties

A.M uit Deurne

Langs deze weg wil ik u als Werotax bedanken voor het vervoer naar en van de Da Vinci kliniek in Geldrop voor de hyperbare zuurstofbehandelingen. Het is in de afgelopen weken steeds accuraat verlopen. Ook ben ik de chauffeurs van uw bedrijf dank verschuldigd voor de vlotte en vriendelijke manier van hun zorg omtrent de ritten. Met vriendelijke groet, A.M. uit Deurne

Meer referenties