Trouw- en galavervoer

Op uw speciale dag moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Taxibedrijf Werotax zorgt voor passend vervoer voor u als bruidspaar en eventueel voor uw gasten.  We nemen graag de zorgen rondom uw vervoer uit handen, het is immers uw dag. Ook voor een gala of speciale gelegenheid hebben wij passende voertuigen beschikbaar waarmee u in stijl uw opwachting kunt maken.

Of het nu gaat over het vervoer van uw huis naar het gemeentehuis of kerk, of om het vervoer na de huwelijksvoltrekking, het vervoer naar de receptie of naar de feestlocatie, Werotax kan het vervoer voor u verzorgen. Heeft u speciale wensen of wilt u weten welk trouwvervoer bij uw budget past? Werotax spreekt de details graag met u door.

Trouwauto

Gaat het om de trouwauto zelf, het vervoer van de gasten, het in goede banen leiden van de verkeersstromen of het parkeren bij de verschillende locaties, Werotax neemt u de zorgen uit handen. Ook de logistiek voor de band en de fotograaf en het veilig weer thuisbrengen van alle gasten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Gaat u daarna op huwelijksreis? Heeft u een airporttransfer nodig? Ook daarvoor staan wij voor u klaar. Heeft u bovendien gasten die slecht ter been zijn of gebruik maken van een scootmobiel of rollator, ook voor hen kunnen we het vervoer regelen. Geeft u het vervoer bij Werotax uit handen kunt u met een gerust hart zeggen dat uw vervoer onze zorg is!

Uw trouwdag is eigenlijk al onvergetelijk. Wij helpen u graag met een auto die past bij de stijl van u, het aanstaande bruidspaar.

Werotax heeft voor trouwerijen en partijen een luxe Mercedes, een
Mercedes VIP bus, een authentieke Kever en een Mercedes oldtimer beschikbaar zodat u helemaal in stijl uw opwachting kan maken.

Taxi reserveren

Referenties

Christ van Boxtel Ravenstein

Hallo allemaal, Wij willen jullie allemaal bedanken voor de fijne en gezellige ritten. ( in het bijzonder Joep die mij het vaakst heeft opgehaald). Jullie waren altijd op tijd en behulpzaam. Ook jullie medeleven stelde we erg op prijs. Heel erg bedankt! Groeten Christ en Wilma van Boxtel

Meer referenties