Trouw- en galavervoer

Op uw speciale dag moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Taxibedrijf Werotax zorgt voor passend vervoer voor u als bruidspaar en eventueel voor uw gasten.  We nemen graag de zorgen rondom uw vervoer uit handen, het is immers uw dag. Ook voor een gala of speciale gelegenheid hebben wij passende voertuigen beschikbaar waarmee u in stijl uw opwachting kunt maken.

Of het nu gaat over het vervoer van uw huis naar het gemeentehuis of kerk, of om het vervoer na de huwelijksvoltrekking, het vervoer naar de receptie of naar de feestlocatie, Werotax kan het vervoer voor u verzorgen. Heeft u speciale wensen of wilt u weten welk trouwvervoer bij uw budget past? Werotax spreekt de details graag met u door.

Trouwauto

Gaat het om de trouwauto zelf, het vervoer van de gasten, het in goede banen leiden van de verkeersstromen of het parkeren bij de verschillende locaties, Werotax neemt u de zorgen uit handen. Ook de logistiek voor de band en de fotograaf en het veilig weer thuisbrengen van alle gasten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Gaat u daarna op huwelijksreis? Heeft u een airporttransfer nodig? Ook daarvoor staan wij voor u klaar. Heeft u bovendien gasten die slecht ter been zijn of gebruik maken van een scootmobiel of rollator, ook voor hen kunnen we het vervoer regelen. Geeft u het vervoer bij Werotax uit handen kunt u met een gerust hart zeggen dat uw vervoer onze zorg is!

Uw trouwdag is eigenlijk al onvergetelijk. Wij helpen u graag met een auto die past bij de stijl van u, het aanstaande bruidspaar.

Werotax heeft voor trouwerijen en partijen een luxe Mercedes, een
Mercedes VIP bus, een authentieke Kever en een Mercedes oldtimer beschikbaar zodat u helemaal in stijl uw opwachting kan maken.

Galavervoer

Wilt u in stijl uw opwachting maken bij een feest of gala, kan u bij ons terecht voor een auto met chauffeur. Een luxe mercedes of vip bus of een klassieker behoren bij ons tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Voertuigen aanbod

Taxi reserveren

Referenties

Karin Meulendijk

Dank aan alle chauffeurs die onze ritten van en naar Groningen zo prettig hebben gemaakt ! Mijn lieve zoon moest daar naar het protonencentrum voor heftige bestralingen , maar door de fijne gesprekken , en alle lieve hulp waren we voor ons gevoel zo op de plaats van bestemming !

Meer referenties