Autoverhuur

U kan bij Werotax ook terecht voor de verhuur van personenbussen.

Voor verhuur van personenbussen kunt u ook terecht bij Werotax. De 9 persoons bussen zijn beschikbaar voor verhuur. Voor de voorwaarden en beschikbaarheid kan u contact opnemen met Werotax. De Werotax personenbussen maar ook de transport bussen van de koeriersdienst zijn wanneer we deze niet inzetten te huur voor als u eens een groep of veel spullen wil vervoeren. De auto’s zijn altijd zeer goed onderhouden en vrijwel nieuw zodat u zekerheid heeft dat u niet ergens langs de weg stil komt te staan!

verhuur van personenbussen

Naast de personenbus is het eventueel ook mogelijk bij de personenbus een aanhanger voor fietsen of bagage te huren. Vraag hiernaar bij de huur van uw personenbus. Dit kan tevens met een chauffeur met onze vakantieservice!  In onze bagage aanhanger geeft ruimte aan een quad of een motor of meerdere elektrische fietsen. Uiteraard kan u met de aanhanger achter de personenbus ook voor iedereen tot wel 9 personen de bagage naar het vakantieadres meenemen.

verhuur van personenbussen

Onze Toyota Pro ace bussen zijn beschikbaar voor verhuur wanneer deze niet ingezet worden voor onze taxi en koeriersdiensten! De bussen hebben een maximaal laadvermogen van 500 kilogram.

 

 

Taxi reserveren

Referenties

Leroy van Hout

We hadden een busje besteld voor een bedrijfsuitje. Goede service, alle afspraken werden nagekomen.

Meer referenties