Woon- werkverkeer

Het vervoer van werknemers naar uw kantoor kunnen wij gestructureerd op ons nemen. Ook door middel van groepsvervoer kunnen we zorgen voor een efficiënte woonwerk service van uw medewerkers.

Comfortabel en veilig naar uw werk! Ook incidenteel bij werknemers die niet in staat zijn op eigen gelegenheid naar het werk te komen, door bijvoorbeeld een gebroken been of vanwege medicijnen, kunnen we gedurende deze periode, op tijd naar het werk en op het eind van de dag weer thuis brengen.

Comfortabel en veilig naar uw werk!

Met onze comfortabele voertuigen kunnen we u in bijna alle gevallen vervoeren. In een luxe auto maar ook in een VW Caddy of waar nodig met een rolstoelbus zodat u veilig en snel naar uw werk kunt komen.

Mobiliteitsbudget

Voor mensen met een mobiliteitsbudget is het mogelijk de taxi in te zetten, uiteraard op oproepbasis maar bij structureel gebruik kan dit met korting, neem hiervoor contact met ons op.

Wet poortwachter

Heeft u in het kader van de Wet Poortwachter een opgave uw medewerker weer aan het werk te helpen maar is vervoer van en naar de werkomgeving een uitdaging dan kunnen wij hierover met u meedenken. Meer hierover via het UWV.

Voor grotere ondernemingen kunnen we een portaal aanbieden waar de werkgever voor personeel ritten kan boeken en kan inplannen. In overleg kunnen we hier een maatwerkoplossing bieden zodat u hier een duidelijk rapportage en registratie van heeft en u als werkgever hier geen werk van heeft.

Taxi reserveren

Referenties

Rianne

In een heftig jaar waren jullie een stabiele factor, altijd was de taxi op tijd, gezellige mensen achter het stuur, ook tijdens de corona met scherm ertussen, altijd een gezellige babbel en lach. Hartelijk dank hiervoor. Succes voor jullie allen in de toekomst.

Meer referenties