Werotax taxibedrijfKoerier bestellen

Koerier bestellen

Snelle en betrouwbare levering van uw documenten, pakketten of andere goederen nodig? Wij zijn dé koerier in Eindhoven en omstreken voor documenten, pakketten en andere goederen tot 500 kilogram. Werotax Koeriers verzorgt 7 dagen per week koeriersdiensten door heel Nederland, België, Duitsland, Luxemburg of andere plekken in Europa. Gevestigd in het Brabantse Sint Oedenrode, dicht bij Eindhoven, opereren wij in de bruisende Brainport regio.

Periodieke leveringen

Voor de consument start de beleving van een product al bij de bezorging. Wij als Werotax Koeriers willen hier graag ons steentje aan bijdragen. Dé koerier in Eindhoven en omstreken! Bij de grote pakketdiensten staat het efficiënt leveren van de pakketten bovenaan, dit gaat ten koste van de beleving van uw product. Aangezien Werotax Koeriers een familiebedrijf is kunnen wij een op maat leveringsplan met u opstellen. U kiest zelf de vorm en het moment waarop de pakketten worden geleverd. Met een grote roze strik? In een glazen doosje? Bij Werotax Koeriers is het allemaal mogelijk.

Spoed koerier

Heeft u documenten of pakketten die met spoed geleverd moeten worden? Ook dan kunt u bij Werotax Koeriers terecht. In Eindhoven en omgeving halen wij binnen een dertig minuten uw pakketje op en gaan we snel en veilig op weg naar het afleveradres. Op die manier kan uw pakket al binnen een uur op locatie zijn! Dus ook met spoed is Werotax Koeriers dé koerier in Eindhoven en omstreken.

Wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden met betrekking tot koerierswerk? Klik dan op deze link.

 

Let op! Getoonde prijzen voor de koeriersdiensten zijn exclusief 21% BTW.