Light transport services

If you have the need to physically transport goods, Werotax has a wide range of vehicles which meet your transport needs.

We are specialized in mail and documents but also a larger package belongs to the possibilities. Internal mail, emergency delivery, periodic deliveries are no problem for us. With the same representative drivers and neat cars we guarantee a good fast service.

In addition to transport, Werotax can also fulfill logistic functions, temporary secure storage. overnight parking, depot and transhipment

Book a taxi

References

Simone Verberne-Hovens

Pffff.....wat zag ik ertegenop om minimaal 40 keer op en neer naar de Da Vincikliniek in Geldrop te gaan. Nu 3 maandan later blij, dat ik gekozen heb voor de taxibedrijf dat veel (zeg maar erg veel) voor de kliniek rijdt. De eerste weken gewoon van en naar huis. En toen het geregeld was, dat ik op het werk opgehaald mocht worden, was dat ook erg snel geregeld. Elke week een mailtje naar Davina en meestal direct een antwoord terug dat de ritten er al in stonden. Toppie!!! En ook de chauffeurs verdienen een pluim. Soms kwamen we laat de tank uit, maar ook dat was geen probleem. Altijd vriendelijk, ook al waren ze soms weer later thuis dan gepland. WEROTAX BEDANKT VOOR DE GOEDE ZORGEN!!

More references