Impressies

Hier ziet u beelden van de activiteiten van Werotax daarmee ziet u de verschillende chauffeurs aan het werk. Heeft u zelf een suggestie voor het maken van een video, laat het ons dan weten en als wij de kans zien maken we het ook een filmpje van de door u gewenste activiteit.

Een beeld van de werkzaamheden! Bekijk de verschillende video’s en krijg een beeld van wat Werotax voor u kan betekenen.

Trouwvervoer

Werotax heeft een breed aanbod voor trouw en gala vervoer!

Rouwvervoer

Werotax verzorgt ook rouw vervoer.

 

We hebben een breed aanbod van voertuigen, hieronder een impressie van een Mercedes sprinter.

Duurzaam ondernemen

Werotax zit een transitie naar CO2 neutraal vervoer. We hebben daar zonnepanelen en elektrische voertuigen voor. De voertuigen die nog op diesel rijden, rijden met klimaat neutrale brandstof.

 

Het werk als taxichauffeur, een impressie!

Een beeld van de werkzaamheden!

 

Al onze chauffeurs krijgen ieder jaar training over het gebruik van de nieuwste rolstoeltypen.

 

 

Wil u ook als taxichauffeur aan de slag, bekijk dan onze vacatures!

 

Werotax werkt met een breed scala aan nieuwe en bijna nieuwe voertuigen. Voor al uw wensen hebben we een geschikte auto of bus.

 

Taxi reserveren

Referenties

A.M uit Deurne

Langs deze weg wil ik u als Werotax bedanken voor het vervoer naar en van de Da Vinci kliniek in Geldrop voor de hyperbare zuurstofbehandelingen. Het is in de afgelopen weken steeds accuraat verlopen. Ook ben ik de chauffeurs van uw bedrijf dank verschuldigd voor de vlotte en vriendelijke manier van hun zorg omtrent de ritten. Met vriendelijke groet, A.M. uit Deurne

Meer referenties