Historie

Na ruim 12.5 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een destijds gevestigd taxibedrijf in Son, besloten Ad van de Wetering en zijn vrouw Riek van de Wetering van Rooij een taxibedrijf op te richten. Destijds begonnen met 1 auto en onlangs uitgegroeid tot een gewaardeerd taxibedrijf in de omstreken. Door een combinatie te maken van beide achternamen, van de Wetering. en van Rooij, is de naam WEROtax ontstaan.

De geschiedenis van Werotax!

Werotax was sinds 1991 gevestigd in het centrum van Son en Breugel en daarmee de enige – ter plaatse gevestigde – taxionderneming.

De geschiedenis van Werotax

Begonnen destijds met één auto en één oproep-chauffeur, maar inmiddels uitgegroeid tot een onderneming. Al heel snel startte ook het leerlingen en rolstoelvervoer en met de aanschaf van de eerste personenbus groeide de bedrijvigheid snel.

De geschiedenis van Werotax

Met een breed scala aan diensten en voertuigen staat Werotax klaar om u op uw wenken te bedienen. Na een aantal jaren werd ook het koerierswerk aan het product portfolio toegevoegd. In 2005 nam  dochter Davina Vorstenbosch-van de Wetering het bedrijf onder haar hoede en bouwde het bedrijf uit naar een regionale speler in alle vormen van persoonsvervoer.

Sinds 2017 is Werotax gevestigd op de grens van Son en Breugel en Meierijstad nog net in Sint-Oedenrode. Perfect gelegen midden in het inmiddels ruime werkgebied van de taxionderneming.

In 2021 vierde Werotax haar 30 jarig bestaan inmiddels met Tom de Gooijer als bedrijfsleider.

In 2023 overleed Davina Vorstenbosch van de Wetering en werd Tom de Gooijer Directeur van Werotax.

 

Taxi reserveren

Referenties

Alli Petrone

Tom and the rest of Werotax were very easy to work with, and always communicative. The cars were clean, and the drivers were professional and kind, particularly Hans. Payment was upfront and simple (online via credit card). If you have high profile individuals that need transportation in the Netherlands, Werotax would be a great option.

Meer referenties