Cadeaubon

Dat langverwachte etentje, een avondje uit, eindelijk naar die leuke film of een familiefeest? Geef iets unieks! Geef de Werotax Taxi Cadeaubon!

Geef een taxi cadeaubon! Geef iets unieks! U kunt een cadeaubon bestellen voor ieder gewenst bedrag of bestemming. Bijvoorbeeld een bon van €10,- of €55,- of een taxirit van het centrum van Eindhoven naar uw huisadres of van en naar Schiphol. Alles is mogelijk bij Taxibedrijf Werotax!

Ook het weggeven van een cadeaubon voor bij voorbeeld een gala auto of een trouwauto behoort tot de mogelijkheden, u geeft aan wat er maximaal mogelijk is en wij vullen dat samen met het trouwpaar in. We beschikken hiervoor over een aantal VIP voertuigen en twee klassiekers!

Als u iets specifieks wil kunnen denken we graag met u mee, ook met de taxi naar een evenement of VIP activiteit is mogelijk!

taxi cadeaubon

Een volledig arrangement cadeau geven

Ook een compleet pakket bestellen is mogelijk. Bijvoorbeeld een bioscoopbon én een Werotax Taxi Cadeaubon. Wij maken hiervan een mooi geschenk. Een compleet cadeau dus! De inhoud van het arrangement is vrij in te vullen en we denken hier graag met u over mee.

Geïnteresseerd? bel 0449 471 471. Wij helpen u graag verder.

Taxi reserveren

Referenties

Riet en Ellen

Dagelijks op en neer naar het Radboud in Nijmegen met mijn moeder in de taxi van Werotax. Wat zag ze op tegen de hoeveelheid bestralingen (33 keer) en naderhand nogmaals 6 keer maar wat hebben we een gezellige ritten gehad. Gelukkig maar, daardoor was het een stuk minder zwaar voor haar. Gezellig buurten met de chauffeurs die altijd netjes op tijd waren. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor deze gezelligheid en de oprechte belangstelling tijdens haar ziekte.

Meer referenties