Taxi keurmerk

Taxikeurmerk: Onze service en kwaliteit zijn officieel bevestigd door de toekenning van het TX-keurmerk als één van de eerste in onze omgeving in 2005.

TX-Keur is de norm in kwaliteit in taxivervoer. Dit TX-keurmerk is een initiatief van de taxibranche zelf. Het fungeert als kwaliteits-keurmerk voor taxiondernemingen. Het Keurmerk is voor de Nederlandse taxiondernemer een middel om zich te onderscheiden in de taxibranche. Daarnaast is het een handvat voor zowel consumenten als opdrachtgevers om een bewuste keuze te kunnen maken voor kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Elk onderdeel van het bedrijf moet op orde zijn.  Er wordt gekeken naar de wijze van werken, het omgaan met de passagiers, de staat van de auto en de verzekering.
Kortom gegarandeerde kwaliteit als het gaat om veiligheid, comfort en omgangsvormen.

TX-Keur is de norm in kwaliteit in taxivervoer.

De blauwe TX-stickers aan de buitenkant van de taxi laten zien dat de taxionderneming gecertificeerd is met het kwaliteitssysteem. Hierdoor kan de consument in één oogopslag zien dat het goed zit met het bedrijf.

TX-Keur is de norm in kwaliteit in taxivervoer.
Het keurmerk is drie jaar geldig. De Kiwa voert tussentijdse controles uit om te zien of de kwaliteit blijft voldoen aan de eisen van het Keurmerk. Naast de sticker is op de website van TX-Keur is terug te vinden of een taxi onderneming aan de norm voldoet!

Taxi reserveren

Referenties

Saskia & Denis

Onvergetelijke Gala dag afgesloten met een echte oldtimer kever! Mogelijk gemaakt door de toppers van Werotax!

Meer referenties