Taxi Sint Oedenrode

Heeft u een taxi nodig in Sint Oedenrode kunt u bij ons terecht. Met de verschillende voertuigen in onze wagenpark kunt u voor al uw vervoerswensen bij ons terecht!

Onze centrale ligt in Sint Oedenrode en wij kunnen dus heel snel bij u voorrijden. Werotax verzorgt al 30 lang de taxi in Sint Oedenrode en omgeving.

Waar u ook een taxi nodig heeft, Werotax staat voor u klaar!

Voor een Taxi in Sint Oedenrode bent u bij Werotax aan het juiste adres!

Voor vervoer van of naar het centrum, Olland, Boskant, Kremselen, Eerschot, Nijnsel, Vressel, Koevering, Everse, Schoor, Vernhout, de Kienehoef, Kasteel Henkenshage kunt u bij ons terecht!

Of u nu een luchthaven transfer een rolstoeltaxi, zakelijk vervoer of een gewone luxe auto nodig heeft, met onze auto’s hebben we voor alle vervoer het juiste voertuig beschikbaar.

Rouwvervoer

Wij verzorgen ook rouwvervoer in de gemeente. Meer informatie hierover vindt u onder rouwvervoer.

U kan hiervoor ook contact opnemen met Uitvaartverzorging Kuis.

Meer informatie

Zou u meer informatie krijgen over taxi diensten in Sint Oedenrode? Dan horen wij dat graag van u! Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0499 471 471

Voor meer informatie over WMO diensten in Sint Oedenrode kan u terecht bij de Gemeente.

Taxi reserveren

Referenties

Simone Verberne-Hovens

Pffff.....wat zag ik ertegenop om minimaal 40 keer op en neer naar de Da Vincikliniek in Geldrop te gaan. Nu 3 maandan later blij, dat ik gekozen heb voor de taxibedrijf dat veel (zeg maar erg veel) voor de kliniek rijdt. De eerste weken gewoon van en naar huis. En toen het geregeld was, dat ik op het werk opgehaald mocht worden, was dat ook erg snel geregeld. Elke week een mailtje naar Davina en meestal direct een antwoord terug dat de ritten er al in stonden. Toppie!!! En ook de chauffeurs verdienen een pluim. Soms kwamen we laat de tank uit, maar ook dat was geen probleem. Altijd vriendelijk, ook al waren ze soms weer later thuis dan gepland. WEROTAX BEDANKT VOOR DE GOEDE ZORGEN!!

Meer referenties