Rolstoelvervoer

Als u gebonden bent aan een rolstoel of scootmobiel dan kan u bij Werotax terecht. Speciaal voor rolstoelen aangepaste auto’s maken het mogelijk om, alleen, met een begeleider, of met meerdere rolstoelen tegelijk, naar uw bestemming worden gebracht. Ook deze aangepaste voertuigen zijn representatief en zullen u op een prettige manier, naar uw bestemming brengen.

Onze chauffeurs hebben allemaal een interne opleiding genoten. Bij de jaarlijkse training besteden we aandacht aan het vervoer van rolstoelen. De specifieke handelingen voor een veilige omgang met rolstoelen zijn in detail behandeld. We rijden bij rolstoelvervoer alleen met ervaren chauffeurs. Wij kunnen iedere rolstoelgebruiker in elk type stoel, veilige en comfortabel vervoeren. We zijn in staat alle soorten rolstoelen, maar ook allerlei scootmobielen te vervoeren. Wilt u meer wil over de mogelijkheden en de specifieke regels rond het vervoer van rolstoelen, neem dan contact met ons op.

Het vervoer geschiedt volgens de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (VVR).

Code VVR is aangepast in 2019

Checklist_Code_VVR

Taxi reserveren

Referenties

Annette uit Heeze

we hebben sinds 1 januari 40 ritten naar Nijmegen Radboud gehad. we willen jullie een zeer groot compliment maken voor de correcte afhandeling. hartstikke bedankt Annette

Meer referenties