Rolstoelvervoer

Als u gebonden bent aan een rolstoel of scootmobiel dan kan u bij Werotax terecht. Speciaal voor rolstoelen aangepaste auto’s maken het mogelijk om, alleen, met een begeleider, of met meerdere rolstoelen tegelijk, naar uw bestemming worden gebracht. Ook deze aangepaste voertuigen zijn representatief en zullen u op een prettige manier, naar uw bestemming brengen.

Onze chauffeurs hebben allemaal een interne opleiding genoten. Bij de jaarlijkse training besteden we aandacht aan het vervoer van rolstoelen. De specifieke handelingen voor een veilige omgang met rolstoelen zijn in detail behandeld. We rijden bij rolstoelvervoer alleen met ervaren chauffeurs. Wij kunnen iedere rolstoelgebruiker in elk type stoel, veilige en comfortabel vervoeren. We zijn in staat alle soorten rolstoelen, maar ook allerlei scootmobielen te vervoeren. Wilt u meer wil over de mogelijkheden en de specifieke regels rond het vervoer van rolstoelen, neem dan contact met ons op.

Het vervoer geschiedt volgens de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (VVR).

Code VVR is aangepast in 2019

Checklist_Code_VVR

Taxi reserveren

Referenties

Christ van Boxtel Ravenstein

Hallo allemaal, Wij willen jullie allemaal bedanken voor de fijne en gezellige ritten. ( in het bijzonder Joep die mij het vaakst heeft opgehaald). Jullie waren altijd op tijd en behulpzaam. Ook jullie medeleven stelde we erg op prijs. Heel erg bedankt! Groeten Christ en Wilma van Boxtel

Meer referenties