Corona

Werotax neemt in het belang van de chauffeur en haar cliënten uit voorzorg maatregelen ter voorkoming van besmetting met het Corona virus.

Hoewel de kans dat u besmet raakt in de taxi met Covid-19 beperkt lijkt, is het toch verstandig extra voorzorgsmaatregelen te treffen. De volgende maatregelen zijn hierom doorgevoerd conform de RIVM richtlijnen en de protocollen gemaakt door Taxi keur.

Wij houden ons aan onderstaand protocol, nb. wij rijden per definitie geen ritten naar de Corona test-straat gegeven het feit dat van mensen die zich laten testen geacht wordt dat zij klachten hebben:

 

Na iedere cliënt zullen alle contact oppervlakken worden gedesinfecteerd zodat besmetting door contactoppervlakken van een vorige cliënten uitgesloten kan worden.

 

RIVM

GGD Brabant Zuidoost

Taxi reserveren

Referenties

Rianne

In een heftig jaar waren jullie een stabiele factor, altijd was de taxi op tijd, gezellige mensen achter het stuur, ook tijdens de corona met scherm ertussen, altijd een gezellige babbel en lach. Hartelijk dank hiervoor. Succes voor jullie allen in de toekomst.

Meer referenties