WerotaxInformatieTaxi keurmerk

Taxi keurmerk

Taxikeurmerk: Onze service en kwaliteit zijn officieel bevestigd door de toekenning van het TX-keurmerk als één van de eerste in onze omgeving in 2005.

Dit TX-keurmerk is een initiatief van de taxibranche zelf. Het fungeert als kwaliteits-keurmerk voor taxiondernemingen. Het Keurmerk is voor de Nederlandse taxiondernemer een middel om zich te onderscheiden in de taxibranche. Daarnaast is het een handvat voor zowel consumenten als opdrachtgevers om een bewuste keuze te kunnen maken voor kwalitatief hoogstaand taxivervoer.

Elk onderdeel van het bedrijf, de wijze van werken, het omgaan met de passagiers, de staat van de auto, de verzekering, alles moet op orde zijn.
Kortom gegarandeerde kwaliteit als het gaat om veiligheid, comfort en omgangsvormen.

De blauwe TX-stickers aan de buitenkant van de taxi laten zien dat de taxionderneming gecertificeerd is met het kwaliteitssysteem. Hierdoor kan de consument in één oogopslag zien dat het goed zit met het bedrijf.
Het keurmerk is drie jaar geldig, maar de Kiwa voert tussentijdse controles uit om te zien of de kwaliteit blijft voldoen aan de hoge eisen van het Keurmerk.

Taxi reserveren

Referenties

Eric Janssen

Familie, Medici, Vrienden, Verpleging en het contact met Werotax heeft mijn revalidatie mogelijk gemaakt en mij een nieuwe identiteit terug gegeven. Ik voel verbinding en diep respect voor Davina en haar geweldige collegae. Bedankt WEROTAXx

Meer referenties