Te huur

Te Huur
10.5 m2 kantoorruimte
Vresselseweg 58 St Oedenrode

Per direct te huur in St Oedenrode op de grens met Son en Breugel 10.5 m2 geheel gerenoveerde kantoorruimte. Gezamenlijk gebruik kantine/wachtruimte in overleg.

De kantoorruimte is onderdeel van een vrijstaand kantoorgebouw. Gebouw is voorzien van 2 toiletgroepen (douche)een keuken. De ruimte is voorzien van gratis internet. In het gebouw is een AED aanwezig.

Naast het pand is op eigen terrein voldoende gratis parkeergelegenheid (met camera’s bewaakt).

De ruimtes zijn ideaal voor als praktijkruimte of voor (startende)administratie /verzekeringsbedrijven, makelaars, webdesign bedrijven, webshops of trainers/coaches. In overleg is er extra opslag ruimte te huur.

Gezamenlijk professionele entree. Bemand tussen 08:00 en 18:30 uur tijdens kantoordagen
Ontvangst en aanname telefoon bespreekbaar.

Een extra voordeel is dat u deze ruimte flexibel kunt huren. Huren voor bepaalde tijdsvakken en of dagen / avonden is mogelijk.

Op 50 meter afstand van bos.
De huurprijs is in overleg.

Voor informatie bel 0499-471471

 

Taxi reserveren

Referenties

A.M uit Deurne

Langs deze weg wil ik u als Werotax bedanken voor het vervoer naar en van de Da Vinci kliniek in Geldrop voor de hyperbare zuurstofbehandelingen. Het is in de afgelopen weken steeds accuraat verlopen. Ook ben ik de chauffeurs van uw bedrijf dank verschuldigd voor de vlotte en vriendelijke manier van hun zorg omtrent de ritten. Met vriendelijke groet, A.M. uit Deurne

Meer referenties