Werotax taxibedrijfInformatieMet VIP-vervoer naar een sportevenement

Met VIP-vervoer naar een sportevenement

Bent u nog weleens op zoek om als VIP naar een sportevenement te gaan? Wilt u een bezoek brengen aan de Business Club van PSV, Ajax of Feyenoord? Of een skybox bij de Libema Open? Het grastennistoernooi in Rosmalen? Maak er een onvergetelijke beleving van door uw gezelschap van alle gemakken te voorzien. Reis bijvoorbeeld met een VIP bus of luxe personenwagen naar de plaats van bestemming.

De voordelen van privé vervoer

Als u met een groep op pad gaat – dit kan al vanaf 2 tot 4 personen – biedt het vele voordelen om een luxe auto met chauffeur te huren. Het plezier begint niet pas bij de aankomst op de bestemming. U wordt thuis of op de zaak opgehaald en vanaf dat moment geniet u al meteen van comfort en luxe door de verzorgde reis in een luxe wagen of bus voor u en uw gasten. De bus is uitsluitend voor uw eigen gezelschap. Op basis van uw wensen wordt een plan op maat gemaakt. Voor de catering bijvoorbeeld, dit wordt volledig naar uw voorkeur verzorgd.

Groepsreis naar een sportevenement

Welke sportevenementen zijn leuk met een groep? De onderstaande opties vallen bijna altijd goed in de smaak.

Voetbal

Een wedstrijd meemaken van bijvoorbeeld PSV, NAC Breda of Willem II kan hier in de regio! Daarnaast regelen we ook vervoer naar FC Den Bosch, Helmond Sport en FC Eindhoven. Uiteraard kunnen we ook naar Feyenoord, Ajax en de rest van Nederland. Het bijwonen van een voetbalwedstrijd is al jarenlang geliefd als groepsreis naar een sportevenement. En niet voor niets. Het is een ideale mogelijkheid om uw klanten wat beter te leren kennen. In samenwerking met http://www.XPRNCS.com bieden wij een compleet programma van wedstrijden in zowel Eredivisie of Eerste Divisie. Maar http://www.XPRNCS.com levert ook internationale (voetbal-)wedstrijden. De Business Arrangementen zijn vaak online te boeken, maar er is ook volledig maatwerk mogelijk!

Formule 1

Wilt u met uw gezelschap kijken terwijl Max Verstappen over het Formule 1 circuit scheurt? Ook dit is een populaire optie voor een groepsreis naar een sportevenement. Laat uw gezelschap kennis maken met de Formule 1 sport. Voorzie ze van alle gemakken door er gezamenlijk naartoe te rijden in een VIP bus. Reis in stijl en kies voor een luxe diner of lunch onderweg. Uw gasten vergeten dit reisje nooit meer! Interesse in de mogelijkheden voor F1 van Belgie op Spa-Francorchamps? Neem dan een kijkje op https://www.xprncs.com/events/sport:f1/ voor alle mogelijkheden.

Overige sporten

Toch liever een andere sport? Bijna alles is mogelijk! Van Nederlands Elftal tot FC Barcelona en van Wielrennen tot de TT van Assen. Op XPRNCS.com staat het grootste aanbod van zakelijk arrangementen in de sport en Werotax verzorgt hiervoor graag uw VIP-vervoer. Heeft u interesse om dit eens met ons te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Taxi reserveren