Historie

Na ruim 12.5 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een destijds gevestigd taxibedrijf in Son, besloten Ad van de Wetering en zijn vrouw Riek van de Wetering van Rooij een taxibedrijf op te richten. Destijds begonnen met 1 auto en onlangs uitgegroeid tot een gewaardeerd taxibedrijf in de omstreken. Door een combinatie te maken van beide achternamen, van de Wetering. en van Rooij, is de naam WEROtax ontstaan.

Werotax was sinds 1991 gevestigd in het centrum van Son en Breugel en daarmee de enige – ter plaatse gevestigde – taxionderneming.

Begonnen destijds met één auto en één oproep-chauffeur, maar inmiddels uitgegroeid tot een onderneming. Met een breed scala aan diensten en voertuigen daarmee klaar om u op uw wenken te bedienen. Sinds 2005 heeft dochter Davina Vorstenbosch-van de Wetering het bedrijf onder haar hoede.

Sinds 2017 is Werotax gevestigd op de grens van Son en Breugel en Meierijstad nog net in Sint-Oedenrode. Perfect gelegen midden in het inmiddels ruime werkgebied van de taxionderneming.

Taxi reserveren

Referenties

Hans Breuer

Goede ervaring met Werotax! De reservering verliep uitermate soepel, de communicatie was fijn. Er werd een betaal link gestuurd, alles werd keurig geregeld. De chauffeur die ons ophaalde was erg vriendelijk, wilde een extra keer stoppen om mensen uit te laten, wij zijn zeer tevreden over jullie!

Meer referenties