Cadeaubon

Dat langverwachte etentje, een avondje uit, eindelijk naar die leuke film of een familiefeest? Geef iets unieks! Geef de Werotax Taxi Cadeaubon!

U kunt met deze cadeaubon in onze taxi’s betalen. U kunt een cadeaubon bestellen voor ieder gewenst bedrag of bestemming. Bijvoorbeeld een bon van €10,- of €55,- of een taxirit van het centrum van Eindhoven naar uw huisadres of van en naar Schiphol. Alles is mogelijk bij Taxibedrijf Werotax!

Ook een compleet pakket bestellen is mogelijk. Bijvoorbeeld een bioscoopbon én een Werotax Taxi Cadeaubon. Wij maken hiervan een mooi geschenk. Een compleet cadeau dus!

Geïnteresseerd .. bel 0449 471 471. Wij helpen u graag verder.

Taxi reserveren

Referenties

Joop Heerkens

Geachte directie, Ruim 6½ week ben ik door medewerkers van uw bedrijf van Soest naar Geldrop en visa versa vervoerd. Dit tot volle tevredenheid van mij. Ik heb uw medewerkers als integer, diplomatiek en ook vol humor mogen ervaren. Ook kwamen we regelmatig tot inhoudelijk goede gesprekken. Wilt u zo vriendelijk zijn om de betreffende medewerkers hartelijk te bedanken voor de prettige heen en weer ritten die ik heb mogen beleven. U kunt trots zijn op dit team!

Meer referenties