Evenementen

Werotax organiseert regelmatig vervoer naar evenementen, activiteiten en rondritten voor belangstellenden. Hieronder een overzicht van het aanbod. Heeft u interesse in een van de activiteiten neem dan contact op met de centrale. Afhankelijk van de periode de groep en beschikbaarheid wordt het programma naar uw wensen ingevuld en aangeboden.

De Snollebollekes 2020

Ga met ons mee in de touringcar naar de Snollebollekes op vrijdag 27 maart 2020, zaterdag 28 maart 2020 of op 4 april 2020 in het Gelredome in Arnhem.

Programma:

Opstap Best – Opstap Breugel – Opstap Son – Gelredome Arnhem – Retour naar Son, Breugel en Best

Kosten €20,- retour

Klik dan hier!

 

Bloembollen route

Bezoek de mooiste bollenvelden om en rond Hillegom en Lisse, we volgende ANWB bollen route en stoppen onderweg voor koffie met gebak, een geweldig uitje door Hollands trots. U wordt thuis opgehaald en na afloop weer thuis gebracht.

Programma:

Opstap – naar Leiden – 1e deel Bollenroute – koffie met gebak – 2e deel Bollenroute – Terugrit

6 uur, 320 km

Kosten vanaf €50,-  pp (max 8 personen)

 

Betuwe Bloesemtocht

Bezoek de Betuwe op het mooiste moment van het jaar. Een route langs de rivier de Linge langs de prachtige fruitgaarden met prachtige bloesem. Onderweg een kop koffie met gebak. Een zeldzaam mooi spektakel dat u niet mag missen. (Slechts een korte periode mogelijk) Start vanaf uw voordeur en na afloop wordt u weer veilig thuis gebracht.

Programma:

Opstap: naar de Betuwe – 1e deel Betuweroute – koffie met gebak – 2e deel Betuweroute – Terugrit

5 uur, 250 km

Kosten vanaf €45,- pp(max 8 personen)

 

Strijp S en Piet Hein Eek

Bezoek de oude Philipsfabrieken in Strijp S met een rondleiding door enkele verbouwde kantoren die inmiddels zijn omgebouwd naar moderne woningen. Bezoek daarna het atelier van Piet Hein Eek en onder het genot van een kop koffie en gebak proeft u de sfeer van de oude Philipsfabrieken en de nieuwe ontwikkelingen die zich nu voordoen. Start en einde bij u voor de deur.

Programma:

Opstap – naar Strijp S – Rondleiding Strijp S – koffie met gebak – Bezoek atelier PH Eek – Terugrit

4 uur, 35 km

Kosten vanaf €35,-  pp (max 8 personen)

 

Rondvaart Binnendieze, Historisch Den Bosch

Bezoek de Historische binnenstad van Den Bosch vanaf het water. Met stille fluisterbootjes over de Binnendieze door de stad. Onderweg uitleg en toelichting door een ervaren gids. Uiteraard een kop koffie met gebak en weer veilig thuis gebracht. Een heerlijke uitje om zeker eens te proberen. U wordt thuis opgehaald en na afloop wordt u ook weer thuis gebracht.

Programma:

Opstap – naar Den Bosch – Inschepen Binnendieze – koffie met gebak – Terugrit

4 uur, 60 km

Kosten vanaf €45,-  pp (max 8 personen)

 

Bierbrouwer Koningshoeve rondleiding en proeverij

Een rondleiding door de traditionele bierbrouwerij de Koningshoeve en daarna een proeverij en een voedzame maaltijd. Na afloop wordt u weer veilig thuis gebracht. Een heerlijke middag genieten van de mooie bieren en ontspannen sfeer van de Koningshoeve!

Programma:

Opstap: naar de Koningshoeve – rondleiding – proeverij- maaltijd – Terugrit

5 uur, 70 km

Kosten vanaf €65,- pp(max 8 personen)

 

Beekse Bergen Safaritocht

Een safaritocht door de Beekse Bergen. U wordt thuis opgehaald, rijdt met de bus door de auto safari van de Beekse Bergen. Halverwege stopt u bij het Kongo restaurant voor een koffie en gebak om daarna de rest van de Safaritour af te maken. Daarna wordt u weer veilig thuis gebracht.

Programma:

Opstap: naar de Beekse Bergen – Autosafari – koffie met gebak – safari – terugrit

3 uur, 70 km

Kosten vanaf €50,- pp(max 8 personen)

 

Eindhoven Lichtjesroute

Ook dit jaar in september ontsteekt de Lichtjesroute haar lampen.  De Lichtjesroute is een 22 kilometer lang, verlicht traject, door de stad Eindhoven en is ontstaan bij de bevrijding van de stad op 18 september 1944. De soldaten werden verwelkomd door de Eindhovenaren met lampen achter de ramen. De Lichtjesroute kenmerkt zich door beelden van herdenking en vrijheid maar ook van de illusie van ‘sprookjes’ in licht. De gekleurde lampen branden vanaf 18 september tot de tweede zondag in oktober.

Taxibedrijf Werotax biedt u de gelegenheid om dit traditioneel evenement mee te maken. Onze comfortabele taxibussen bieden plaats aan zowel rollator- als rolstoelgebruikers, maar ook aan hen die nog prima ter been zijn. Jong en oud!

Programma:

Opstap binnen Son en Breugel – lichtjes route – “aangekleed” kopje koffie- Vervolg route – terugrit

3,5 uur, 70 km

Kosten €25,- pp (max 8 personen)

Hier inschrijven!

 

Tropische Vlindertuin Klein Costa Rica

Een bezoek aan de overdekte tropische tuin Klein Costa Rica in Someren. U wordt thuis opgehaald, rijdt met de bus naar Someren. U bezoekt daar de prachtige overdekte tropische tuin waar alles compact op elkaar te bezichtigen is, ook met rolstoel. In het arrangement zit een aangekleed kopje koffie. Na de rondleiding wordt u weer veilig thuis gebracht.

Programma:

Opstap: naar Someren – rondleiding – koffie – rondleiding – terugrit

4 uur, 60 km

Kosten vanaf €40,- pp(max 8 personen)

Taxi reserveren

Referenties

Hans Breuer

Goede ervaring met Werotax! De reservering verliep uitermate soepel, de communicatie was fijn. Er werd een betaal link gestuurd, alles werd keurig geregeld. De chauffeur die ons ophaalde was erg vriendelijk, wilde een extra keer stoppen om mensen uit te laten, wij zijn zeer tevreden over jullie!

Meer referenties