Evenementenvervoer

Heeft u een evenement gepland? Alleen, met je gezin of met je vriendengroep? Wilt u de dag zorgeloos beginnen? Laat u zich dan veilig en comfortabel door Werotax vervoeren. Wilt u, na afloop, nog gezellig een drankje drinken? Geen probleem Werotax haalt en brengt u veilig thuis.

Als u een feest of receptie organiseert zal u vast ook nadenken over hoe uw gasten op de gewenste locatie komen en hoe zij na afloop van de receptie of het feest, soms met een glaasje op, weer veilig thuis komen.

Zeker als u een “exclusieve” locatie achteraf kiest, zou het vervoer u hoofdbrekens kunnen kosten. Werotax biedt de mogelijkheid van individu tot grote groep, veilig en in stijl te
vervoeren. Dit kan met luxe personenauto’s, luxe minibussen of, als dit nodig mocht zijn per touringcar.
Mocht een geschikt parkeerterrein te ver van de locatie af liggen, kunnen wij pendel diensten rijden, zodat uw gasten niet in gala kleding grote afstanden moeten lopen.

Verwacht u bij uw trouwfeest zoveel mensen dat het verkeer daar last van zou kunnen krijgen kunnen wij voor u ook de vervoersstroom regelen met parkeerwachten zodat alles naar uw wens verloopt.

Bij een feest of receptie wordt het soms zo druk om en rond uw trouwlocatie dat er onvoldoende parkeerruimte is. Wij kunnen in dat geval valet parking of een pendel- of parkeerdienst verzorgen. Ervaren chauffeurs, in kostuum of in een door u gewenste outfit
dragen zorg voor het parkeren van de auto’s van uw gasten.

 

Taxi reserveren

Referenties

Monique Henkelman

Dankjewel voor de geweldige service 👍Mijn vader Peter Schoenmakers werd naar boven gebracht en weer opgehaald in het Catharina Ziekenhuis na de avond dialyse , de chauffeur moest hiervoor het hele ziekenhuis doorlopen naar de 6de etage en weer terug via de EHBO en dat om haf 12 s’avonds. Chapeau !

Meer referenties