WerotaxDienstenLeerlingenvervoer

Leerlingenvervoer

Dagelijks vervoeren wij leerlingen van en naar diverse scholen, dagverblijven en buitenschoolse-opvang in de regio. Uw zorg om deze – vaak bijzondere kinderen maken wij ‘onze’ zorg, waarbij
veiligheid, comfort en empathie, voor onze chauffeurs vanzelfsprekende begrippen zijn. In samenspraak met u zorgen wij ervoor dat uw kind op de plaats van bestemming komt.

Om die zo belangrijke rust en regelmaat te scheppen in het toch al hectische bestaan van deze kinderen, worden de ritten -in principe- door dezelfde chauffeur en volgens een vaste route uitgevoerd.

Om ervoor te zorgen dat onze chauffeurs zo goed mogelijk “bijblijven”, streven wij ernaar om 2 maal per jaar een voorlichting te houden over o.a. autisme. Het doel is om hen handvatten te geven hoe in te spelen op het gedrag van deze kinderen en/of (jong) volwassenen. Deze bijeenkomsten worden verzorgd door een ervaringsdeskundige.

Leerlingenvervoer wordt doorgaans op gemeentelijk niveau geregeld. Indien u gebruik wilt maken van dit vervoer, raden wij u aan contact op te nemen met de gemeentelijke instelling (Afdeling onderwijs) in uw eigen woonplaats.

Taxi reserveren

Referenties

Simone Verberne-Hovens

Pffff.....wat zag ik ertegenop om minimaal 40 keer op en neer naar de Da Vincikliniek in Geldrop te gaan. Nu 3 maandan later blij, dat ik gekozen heb voor de taxibedrijf dat veel (zeg maar erg veel) voor de kliniek rijdt. De eerste weken gewoon van en naar huis. En toen het geregeld was, dat ik op het werk opgehaald mocht worden, was dat ook erg snel geregeld. Elke week een mailtje naar Davina en meestal direct een antwoord terug dat de ritten er al in stonden. Toppie!!! En ook de chauffeurs verdienen een pluim. Soms kwamen we laat de tank uit, maar ook dat was geen probleem. Altijd vriendelijk, ook al waren ze soms weer later thuis dan gepland. WEROTAX BEDANKT VOOR DE GOEDE ZORGEN!!

Meer referenties